Zwangerschapsfotografie
Vanaf het moment dat je zwanger bent breekt een periode van veranderingen aan.
Niet alleen je huis verandert (de babykamer moet immers op tijd klaar), ook je lichaam past zich aan aan het kindje dat er in groeit. Een mooi moment om dit vast te leggen is tussen de 32e en 36e week. Je buik is rond deze tijd meestal het mooist van vorm en er is nog gelegenheid om de foto eventueel voor de geboortekaartjes te gebruiken. Leuk met accesoires in roze of blauw of als “teaser” om de opa’s, oma’s, ooms en tantes mee te laten genieten zonder direct te verraden of het een jongetje of een meisje word!
Het vastleggen van jouw “bolle-buik” gebeurt in onze gezellige fotostudio in Emmeloord, op nog geen 5 minuten vanaf de A6.

Newborn fotografie
Jullie kleine wonder is geboren! In de dagen en weken na de geboorte verandert er veel, heel veel.
Dit prille geluk wil je natuurlijk professioneel op de foto vastgelegd hebben. Voor op het geboortekaartje, in het babyboek of aan de muur. Ook de opa’s en oma’s genieten van een foto van hun kleinkind om vol trots aan iedereen te kunnen laten zien.
Wil je graag foto’s van jouw pasgeboren baby als echte newborn? Dan zijn de eerste 14 dagen een goede keuze. De baby slaapt dan nog heel erg veel, waardoor we in alle rust jullie kleine wonder kunnen fotograferen. Wil je graag foto’s waarbij je kind met open oogjes in de camera kijkt? Wacht dan tot rond de 4e week. Beide kan natuurlijk ook!
Newborn fotografie kan zowel in onze gezellige studio in Emmeloord als bij jullie thuis.

Baby fotografie
Na de eerste maand gebeurt er ook zo veel met jullie kindje. Het groeit en groeit en ontwikkelt zich zo snel. Ook deze periode levert mooie beelden op die je graag elke dag zou willen vastleggen. Maar om nou elke dag een fotograaf in te huren…… dat is natuurlijk te veel van het goede. Wel is het mooi om voor bepaalde mijlpalen te kiezen, bijvoorbeeld 3, 6, 9 en 12 maanden. Of welk moment dan ook dat je graag professioneel gefotografeert zou willen hebben.
Baby fotografie kan zowel in onze gezellige studio in Emmeloord als bij jullie thuis.

 

Wil je meer informatie of direct graag een zwangerschap, newborn of baby fotoshoot bij Shoot4U?
Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Naast Emmeloord kun je ons ook voor een fotoshoot boeken in bijvoorbeeld Biddinghuizen, Dronten, Lelystad, Lemmer, Urk, Kampen, Zwolle, Zwartsluis, Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Meppel.