De mooiste dag van jullie leven samen, de trouwdag.
Alles geregeld, de trouwlocatie, de getuigen, de ambtenaar, bruidsjurk en het pak voor de bruidegom, receptie, locatie voor het feest, de band of dj en, en, en………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………….en de fotograaf!

Je trouwdag vliegt voorbij en de (enige) herinnering aan die fantastische dag zijn dan…..de foto’s!

Dus wil je ook een fotograaf die begrijpt hoe belangrijk jullie trouwdag voor jullie is, die door vooraf de zaken met jullie te bespreken precies begrijpt wat er bij jullie past en welke momenten (naast de ceremonie) ook belangrijk zijn om vast te leggen. Je zoekt die fotograaf die niet alleen de grote momenten, maar ook de details voor je vast legt. Die zoekt naar de emoties bij het bruidspaar en hun ouders, kinderen, familie en vrienden en deze kostbare momenten weet te vangen.

En dat is precies wat Shoot4U voor jullie kan en wil betekenen.

Bruiloft 12

Voor elk budget is bij Shoot4U een trouwreportage mogelijk, neem dus CONTACT op om jullie wensen te bespreken en ontvang een geheel vrijblijvende prijsindicatie.

Bruiloft 9
Wil je graag tijdens een persoonlijk gesprek jullie wensen en onze mogelijkheden uitgebreid bespreken, waarna we jullie een exacte prijsopgave op maat kunnen bieden? Neem ook dan even CONTACT op en vermeld bij de OPMERKINGEN “gesprek trouwreportage”. We nemen dan direct contact op om een afspraak met jullie te maken.

Bruiloft 3

Of jullie nu een traditionele bruiloft hebben of meer eigentijds, Shoot4U zorgt voor de passende foto’s!

Bruiloft 6
Bruiloft 7 Bruiloft 10 Bruiloft 11

Naast Urk en de Noordoostpolder kun je ons ook voor een trouwreportage boeken in bijvoorbeeld Biddinghuizen, Dronten, Lelystad, Kampen, Zwolle, Zwartsluis, Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Meppel.