Tips en voorbereiding fotoshoot
Je hebt jouw fotoshoot geboekt, de datum en het tijdstip zijn afgesproken en dan……

Voor jouw fotoshoot neem je zelf de kleding en accessoires mee.

Voorafgaand aan de fotoshoot kijken we samen wat jij aan kleding hebt meegenomen en maken daaruit onze keuze voor de setjes waarin jij zal worden gefotografeerd.

Familie fotoshoot
Wat moet je meenemen?
Bedenk hoe jullie op de foto willen en zoek daarvoor passende kleding. Neem meerdere kledingstukken mee, zodat we eventueel kunnen afwisselen. Zoek naar harmonie in jullie kleding, kleuren en kleding die met elkaar matchen dus. En neem eventueel de favoriete speeltjes van de kleintjes mee. Kijk ook even bij baby- of kinder fotografie voor extra tips.

iFamilie

Zwangerschaps fotoshoot
Waar moet je aan denken?
Wil je je mooie bolle buik ook graag bloot gefotografeert hebben? Denk er dan aan om de dag van de fotoshoot geen strakke of knellende kleding te dragen. Kies kleding in uni kleur, in de kleur van het geslacht van je aanstaande kindje of kies juist voor wit. Denk ook aan accessoires zoals de eerste schoentjes, een klein betekenisvol knuffeltje of……enzovoort.

iZwanger

Newborn/baby fotoshoot
Waar moet je aan denken?
Uiteraard luiers, spuugdoekjes en andere standaard benodigdheden.
Neem meerdere kledingsetjes mee, ook die je hebt gekregen van de opa’s en oma’s bijvoorbeeld. Denk vooral ook aan verschillende mutsjes. In de studio hebben we sowieso ook voor de allerkleinsten een aantal verschillende leuke mutsjes en luierbroekjes. Neem ook zeker de lievelingsknuffel of die mooie grote beer mee.

iNewborn

Kinderfotoshoot
Wat neem je mee?
Natuurlijk neem je een aantal verschillende kledingsetjes (en bij kinderen mogen die ook best fel gekleurd zijn) mee. Denk aan diverse stijlen, maar wel passend bij jouw kind. Loopt jouw lieve boef bijvoorbeeld graag op klompjes, of draagt jullie prinsesje graag haar roze tutu of die regenlaarsjes met al die vrolijke kleurtjes. moet je die ook zeker meenemen. Maar denk ook aan de lievelingsknuffel en wat speelgoed.

iKids

Fotoshoot model voor even
Wat moet je meenemen?
Bedenk hoe je op de foto wilt en zoek daarvoor passende kleding. Neem meerdere kledingstukken mee, zodat we kunnen afwisselen. Kleding met een druk patroon kan de aandacht afleiden van jou.
Denk ook aan verschillende paren schoenen (in ieder geval 1 paar met hoge hakken) en sieraden of andere accessoires (riemen, hoeden, shawls etc). Neem diverse soorten ondergoed mee passend onder de gekozen bovenkleding. Niets is zo jammer als een zwarte bh onder een witte top. Glanzende kleding kan heel mooi overkomen op de foto. Probeer kleding mee te nemen die je misschien niet dagelijks draagt, maar waar je je wel prettig in voelt. Heb je alleen spijkerbroeken en sweaters in je kledingkast? Vraag aan familie en vrienden kleding te leen, ga ervoor shoppen of huur geschikte kleding. Het is jouw fotoshoot!

iModel voor even

Denk aan:                                                          Maar denk ook aan:
– spijkerbroek                                                     – pumps
– topjes/t-shirts                                                  – laarzen
– (zwarte) legging                                              – hoed/muts
– (nep) leren jasje                                              – shawls
– (wijde) (witte) blouse                                       – sieraden (kettingen/armbanden/ (grote) ringen)
– oversized (gebreide) trui
– (kerst) jurkje / outfit
– gala- of cocktail- jurk

Speel je muziek of beoefen je een sport die belangrijk voor je is?
Neem je instrument of benodigdheden voor je sport mee als je ermee op de foto wilt.

iModel voor even 2