Straal, schitter, sparkle!

Vanaf vandaag (maandag 6 juni 2016) is Shoot4U eigenaar van 2 nieuwe domeinnamen.
Is dat zo bijzonder dan? Ja, in dit geval wel!

Bij onze fotoshoots gaan we altijd uit van het feit dat iedereen mooi is. Vaak zien de mensen dit zelf niet en focust men zich op de punten die men niet mooi vindt aan zichzelf. Bij de fotoshoots proberen we jou nou juist te laten zien hoe mooi je bent! “Straal, want jij bent mooi!” is dan ook het motto. Graag wilden wij daar aan toevoegen “durf te schitteren”. Want als je durft te schitteren……zie je vanzelf hoe mooi je bent!

Vanaf vandaag is de domeinnaam www.durfteschitteren.nl dan ook actief geworden bij Shoot4U. Hieronder bieden wij een aantal “pakketten” aan van fotoshoots gecombineerd met visagie, speciaal om jou te laten stralen en schitteren.

Ook is vanaf vandaag de domeinnaam www.i-sparkle.nl actief bij Shoot4U. Hieronder bieden wij een glans en glitter workshop met sprankelende (korte) fotoshoot aan voor de echte glitterqueens!

Neem een kijkje op de betreffende pagina’s en laat ons weten wat je er van vindt (of boek gelijk een fotoshoot of workshop).

Om het feit van deze nieuwe toevoegingen te vieren gaan we nog een leuke actie bedenken. En….jij mag meedenken! Wat zou jij nou een leuke actie vinden om dit te vieren? Laat je reactie hieronder achter of mail naar info@shoot4u.nl

Durf te schitteren en I Sparkle bij Shoot4U


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *